Susu mai i le Weiya Package
  • in
  • sns01
  • sns02
  • sns05
  • 24
  • page_banner

Ua fa'alauteleina e le BioCheese ana mea'ai mama'i e leai se susu, fa'atasi ai ma le fa'aopoopoina o ana fasi fa'ato'aga fou e fa'atatau i la'au.

Ua fa'alauteleina e le BioCheese ana mea'ai mama'i e leai se susu, fa'atasi ai ma le fa'aopoopoina o ana fasi fa'ato'aga fou e fa'atatau i la'au.

O laina fou o oloa o le a aofia ai BioCheese's Cheddar Flavor Slices faʻatasi ma le fou, faʻailoga mama, faʻataʻitaʻiga faʻavae i laʻau i ituaiga Mild Salami ma Ham.O lo'o fa'aalia ai fo'i a latou masi mata'utia e leai se kulūlū fai mai araisa enaena.

Mai ia Oketopa, o le laina - na faʻalauiloaina e tali atu ai i le faʻatupulaia o le manaʻoga o tagata faʻatau mo oloa faʻaogaina laʻau - o le a avanoa mo le faʻatau i faleoloa filifilia Woolworths i le atunuʻu atoa.O a latou mea'ai meaai o lo'o i ai nei, BioCheese Cheddar ma Cracker Snack Pack, o le a fa'alauiloa fa'atasi ma nei mea.

O le Ofisa Sili o BioCheese, Vicky Pappas, na fa'ailoa mai o lo'o fa'amoemoe le fa'ailoga e fa'alautele atili avanoa avanoa i isi faleoloa i se taimi vave.

"O le manuia umi o le BioCheese e faʻavae i luga o manaʻoga ma manaʻoga o tatou tagata faʻatau i luma o le mafaufau," o le tala lea a Pappas.

“O le faia o lea ua fa'atagaina ai i matou e fa'amuamua i le maketi fa'atasi ai ma oloa fou, fa'atauva'a i le nofoaga e leai ni susu.

"O le faʻalauiloaina o isi meaʻai meaʻai, lea na aofia ai a matou lava meaʻai suamalie ma faʻaogaina i laʻau, o se faʻaopoopoga masani."

E le gata i lea, o le BioCheese o loʻo faʻalauiloaina le latou oloa muamua a le Vintage-style.O lenei poloka Vintage Cheddar Flavor atonu o le latou poloka sili ona lelei - o le isi augatupulaga, suamalie suamalie ma i ai le polotini.O lenei oloa o le a maua foi i faleoloa filifilia Woolworths, i le atunuu atoa.

"Matou te mitamita i le aumaia o nei oloa i maketi i faiga faapaaga ma Woolworths," o le tala lea a Pappas.

 


Taimi meli: Ian-21-2022