Susu mai i le Weiya Package
  • in
  • sns01
  • sns02
  • sns05
  • 24
  • page_banner

Na fa'ailoa mai e le au fa'a-Italia a Ausetalia i Saute o le 'i-fale', o le Cucina Classicahas, se faiga fa'apa'aga ma le kamupani fa'atauga a Kanata, Modern Meat, fa'ava-o-malo ua manumalo i le selau pasene.

Na fa'ailoa mai e le au fa'a-Italia a Ausetalia i Saute o le 'i-fale', o le Cucina Classicahas, se faiga fa'apa'aga ma le kamupani fa'atauga a Kanata, Modern Meat, fa'ava-o-malo ua manumalo i le selau pasene.

I lalo o le galulue fa'atasi, o le a avea ai le Cucina Classica ma se tasi o fa'ailoga muamua a Ausetalia i Saute e fa'ata'atia ana gaosiga fa'apitonu'u i mea'ai e fa'atatau i la'au ma avea ma ta'ita'i i le fa'aogaina o mea fa'apitoa a Ausetalia.

E tusa ai ma le faʻatonuga o le Cucina Classica, Roberto Cardone o le faʻasalalauga e maua ai se avanoa tele a o avea Ausetalia ma atunuʻu lona tolu i le lalolagi o loʻo gaosia oloa faʻaonaponei faʻaonaponei.

” Ose taimi fa'amaualuga lea mo le Cucina Classica a'o 'auai Ausetalia i Kanata ma Amerika i Matu i le gaosiga o aano o manu fa'aonaponei.O le faiga faapaaga o le a maua ai foi le tele o faamanuiaga tau tupe mo le au gaosi oloa i le lotoifale ma e taua tele le fausiaina o galuega i le gaosiga o meaʻai, "o le tala lea a Cardone.

” O lo tatou tu'ufa'atasia o malosiaga e mafai ona maua ai le fa'atumauina o mea'ai mo le faitau aofa'i o Ausetalia ma fesoasoani i le paneta e fa'aitiitia ana a'afiaga e ala i le fa'aitiitia o aano o manufasi.Ole taimi nei ole 80 pasene o mea'ai vegan aisa i supamaketi o lo'o fa'aulufale mai.”

“O le taula'i atu i fua o fa'ato'aga a le atunu'u e maua ai se avanoa fiafia e faipa'aga ai ma le au faifa'ato'aga i totonu o le atunu'u ina ia mautinoa o lo'o gafataulimaina a tatou oloa ma e le fa'aulufale mai pe a mafai."

O le galulue faatasi ua faailogaina ai se vaitau fou fiafia mo le Cucina Classica o lona tulagavae i le tufatufaina atu o meaʻai ua saunia, pastas, keke, ma pastries, gelati, kofe, pizza ma falaoa ua vave ona faateleina e ala i faleoloa a le atunuu e pei o IGA, Coles, Woolworths, Foodland. ma supamaketi Drakes.

"O lenei faiga faapaaga o se suiga faanatura mo Cucina Classica, o se faailoga na fanau mai i Ausetalia i Saute Cibo Ristorante & Pasticceria," o le tala lea a Cardone.

” Ua matou taulaʻi atu nei i le fausiaina o meaʻai moni Italia ma le kofe i fale o tagata Ausetalia i aso uma.”

” Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o tagata Ausetalia o lo'o aga'i atu i le 'ai fua o aano o manufasi ma su'esu'e aso 'ai e leai ni aano o manufasi, matou te fa'amoemoe o le taulaga a le Modern Meat e ta'uta'ua i tua atu o maketi vegan ma vegetarian.O le Cucina Classica e naunau tele e avea ma ta'ita'i maketi i le avanoa gafataulimaina.


Taimi meli: Ian-21-2022